Chamíci ve velkém teráriu
pro spestření mají červy a luční kobylky holátka nedostanou
No,...právě, že vyhrává,...
dobře jí tak baba jedu >a teď jí žerou červy a pak že silnější vyhrává
Já myslel spíš na "chuť" a jako spestření. Ti moji draci je přímo milují, bez vyjímky.
no ty si pod tím stromkem lebeděj
apropó máte stejný koberec jako já
Já je brát nebudu, neb se chci dožít rána
uz je mrtva, byla to takova stara hnsna votekla baba
Nedávám to není třeba mají dostatek minerálů a vitamínů
chudák psík - to je téma otočme list. A ty kotata to je taky drsný, kde bydlí ta ženská a ty vem ty křovináče a jdem....
ta jedna vzadu cumi jak nase Oggy
A ty maculariusům holata nedáváš???
Jo taky bych vrazdila! Mela jsem sousedku na chate a ta mel plnou zahradu nevykastrovanejch kocek a dycky kdyz mela kotata tak je nechala co nejdyl a pak je palila v krbu a jeste to vypravela po vesnici! Zlá ženska!
My si takhle pořídili psa, před cca 8mi lety někdo dal štěně do krabice, ovázal mu izolepou čumák, aby nemohlo kňučet, nohy, aby nemohlo utéćt a v minus 15ti stupních ho hodil na autobusovou zastávku u našeho domu. Naštěstí štěně umělo čůrat a tak když krabice byla promočená jsme se do ní koukli a tu nebohou duši si adoptovali,....ale na toho haj..la co jí to udělal čekají mí křovináři
No prostě bych nemohl tu myš takhle zabít. Já chápu, že to je potravní řetězec, ale to je jako bych tě hodil mezi gorily a řekl silnější přežije. Brrrr já bych to nedokázal. Cvrček a červ mi nevadí, že ho slupnou, ale myší holátko bych taky nemohl dávat
Lidi jsou zlí - místo aby kočku vykastrovali raději odhodí koťátka. To je dobře že jste se ji ujali. Ale pořád lepší kukuřičné pole než utopit... To když slyším, tak bych vraždil ty lidi zase já
Proč ne, je to přirozený výběr, silnější přežijí,... a myši neházím všem hadům.
To máš Anakondy a ne hroznýše
já bych taky chtěl hady, ale já bych jim nedokázal tu myš hodit k sežrání.
Vymazlený miláčci... Naší kočku zhruba ve dvou týdnech někdo odložil v kukuřičním poli ještě se třema kocourkama
To neříkej před mými hroznýši
nebo mě sežerou
mám koťátka a tak jim dávám teplé kuřátko ještě na noc aby měli v žaludečku neco teplého ;)
Nevím o čem ( jsi neslyšela )
Nestřílet prosíííím
A já kočičku mým "kuřátkám"
jdu nakrájet kuřátko kočkám
Ale to jó, ta starší jezdí se mnou, krmí a je u vytržení, zrovna včera i dnes byla krmit se mnou a lovila si tam scinka a moc se jí líbil. Mě spíš jde o to, že takové momenty jsou 2 - 3 za týden a to je moc moc málo
klobouk dolů... To je mazec
Moje řeč, my sice dycky měli njaké zvíře ale mít opici to si snad přeje každé dítě!
Jo, jinak sousedi jsou bezva ( máme klasické České dobré vztahy ) a když mi něco uteče, a uteče to k nim, pak mám jistotu pokuty za odchyt a výjezd městské policie a vyzvednutí na veterině v Náchodě ( naposledy to byla gutáta - 1000Kč ). Sousedi DÍKY
Však počkej, povyrostou a budou tatíkovi pomáhat a budou za to rády. Co bych za to dal já, kdyby rodiče chovali tolik krásných zvířat. Byl bych v 7 nebi
Jsou to jen odchovně nádrže pro prťata, mám jich doma cca 40, nejsou na krásu, ale účel a ten splňují stejně jako Tvé ubrousky
Nechtěl bych být tvůj soused
No ale u těch lampropeltis alterna, Eublepharis macularius, Pogona vitticeps si se s výzdobou moc nemazlil
ale hlavně že to splní účel to je důležité
To já bych dal i 100 je to pro dobrou věc
Ty máš i opice?? A to je asi puch ne?
Já v naší MIniZoo vstupné vybírám 5Kč dítě a 10Kč dospělí, ale jen opice nás dva stojí 5000,- měsíčně tzn. 2500,- - proto ty odchovy
Mno to chápu, taky se nemůžu dočkat až jednou budu mít mrňata!
Neschovají a zde mám důkaz místo slibů, manželka si myslí že jsem se zbláznil, pže nevěří, že by někoho dalšího mohla zajímat fotka bobků našich gekončích mrňat
Možná, že budu ukazovat chovance a přitom vybírat vstupné. Mě to hrozně chytlo mám radost z mrňat to jsem celej já
No a to nemají problémy s lovem? Se jim cvrčci neschovaj? Já mám rád přehled, že jsou sytí
mno moje zoo je ještě chabá
Přidat reakci
1 ...... [2] 4
Zpět na obsah sekce Primáti • Zobrazeno 2900x