Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Prosba o pomoc !

 

NápovědaFórum » Ještěři  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 2 Žádná další stránka   1  
Prosba o pomoc !
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2011 19:41 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: Sewer
Hmmm, to mě napadlo, nicméně se mi těžko odhaduje co můžou tak děti vědět, proto jsem se obrátil na "širokou" veřejnost :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2011 19:06 Muž Sewer [151] - Ještěři
Tak asi klasicky, co si děcka dobře zapamatujou - počet vajet, délka života, čím se živěj...
Zkus se inspirovat kvízem tady na terárkách...některý otázky tam sou opravdu pro děti (a jiný sem fakt nevěděl :-D )
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.06.2011 16:02 R Muž Pogona [762] - Ještěři – Prosba o pomoc !
Ahojda vážení kolegové, mám na Vás všechny velkou prosbu. Kamarád mě požádal o to, abych mu za 14dní na letním táboře udělal malou "přednášku" o terarijních zvířatech s tím, že jich několik dětem přivezu ukázat. Tábor mají s tématikou celého světa ( co den to stát, např. den Italský k obědu pizza k večeři špagety, na rybníku postaví město z duší - Benátky,... ). Takže jsme se rozhodli, že vezmu za každý kontinent 1 -2 zvířata. Budou to : Agama vousatá, bimaculata, gekončík noční, scink, phelsuma, korálovky, hroznýš královský, trnorepy afričtí. Asi hodinku jim o jednotlivých zvířatech budu vyprávět a pak dostanou vědomostní kvíz o ceny. A nyní k mé prosbě. potřeboval bych poradit s otázkami, kdyby Vás napadla jakákoli otázka, co by se do takového kvízu dala zařadit, napište mi ji.
Kvízy budou ve dvou formách, jde o totiž o děti 6 - 15let, takže budou pro 1. - 4. třídu a 5.-9. třídu. Mějte tedy toto na zřeteli a raďte a raďte, budu rád za jakoukoli otázečku ;-)

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Žádná další stránka

1 ...... [2]

Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 528x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/567?od=51