co do terária?
0 29.08.2012 00:51 Honzik – Co do terária?
Dobrý den, mám terárium 30x40 a chtěl bych si něco pořídit, ale nevím co bych do toho asi tak mohl dát. Děkuji za rady.
Stačí juknout na zdejší prezentace.
a jak terárium vybavit aby byly spokojený ?
to každopádně. Samečci by se napadali.
je tedy v tomhle případě lepší koupit dvě samice a jednoho samce ?
Jen doporučuju v tomto případě kupovat větší zvířata, aby byla jistota v pohlaví, když koupíš mláďata u kterých se pohlaví nepozná ( i když hromada "chovatelů" bude tvrdit, že je pozná ) a vyklubou se Ti z nich dva, nebo nedej Bože tři samci, bude zle,....
je rozhodnuto
je dostacujici
pro 3 az az, me se tam skoro ztracej
0 06.08.2012 08:36 Valérie8 tak knížky čtu ale chtěla jsem názory lidí ..
ne všechno v knížkách je totiž pravda např. velikost terária pro hada atd..
Tak tak,střelil jsem od boku, ale také doporučuji si nejdřív pročíst pár knížek a pak teprve volit hadíka
Bejt vama radeji si neco nejdrive prectu, pak se ptam...naopak to moc nefunguje.
a co potřebuje krajta královská?
Šla by tam i Python regius, za dodržení pár snadných zásad se dá doporučit i začátečníkům
Tu gutátu bych tam necpal, je spousta jiných hadů, pro které bude terárium určitě vhodnější
Užovka sama vhodná pro začátečníka je (pokud Ti nevadí vraždění myšiček), terko by to ale chtělo větší. Ačkoli není moc náročná na prostor, dorůstá guttka až 180 cm (!). O metr menší terko než je délka hada asi nebude to pravé...
bude užovce červené stačit terárium 80x40x40
? je vhodná pro začátečníka? a jak zařídit terárium
?
Velký
a jaký by byl výběr z hadů?
Jdeš na to špatně.Těžko ti někdo poradí,když vlastně neví,co se ti líbí.V době internetu není nic jednoduššího,než si podle fotek vybrat konkrétní zvířata a jejich vhodnost tady pak pořešit.Že by tam šly třeba felsumy ti moc nepomůže,protože jich jsou desítky druhů.Chceš grandisky,serraticaudy,cepediany,....?To samé u dalších zvířat.
0 01.08.2012 11:07 Valérie8 – co do terária?
chtěla bych se zeptat jaké zvířátko si mohu koupit do terária 80x40x40?
Přidat reakci
1 ...... 3 ...... [4]
Zpět na obsah sekce Připravuji terárium • Zobrazeno 1690x