Ahoj, tohle mi běhalo po balkoně, neví někdo co je to za pavouka? Google mi hledá buď druh zápřednice nebo šestiočku velkou nebo snovačku oválnou.. ale nevím
Zdravím! Poraďte, prosím, co je to za pavouka? Našel jsem ho, když se spouštěl podél topení. S nohama měl asi 2 centimetry.

Dobrý den poprosil bych o identifikaci pavouka nacházel se v koupelně.
Dobrý den, posledních pár dní jsem si všimla, že se nám po bytě pohybují menší bílí pavoučci. Teď jsem je hledala na netu a přijde mi to jako zápřednice mildeova (omlouvám se za zkomoleni)
Dobrý den, co je tohle prosím zač? Měl dlouhý úzký zadek, světlé barvy bez znaku. Tělo mi přišlo světle hnede. Se strachem v očích děkuji za odpoved.
Dobry večer,prosím poradíte o jakého pavouka jde?podle fotek na internetu bych řekla ze pokoutnik ale nejsem si jistá takového pavouka jsem ještě nevidela
Prosím poradíte? Odpověď určitě tady bude v minulých dotazech, ale raději chci ujistit. Teď jsem našla na zavese, jen bych ráda, že není nebezpečný...
Dobrý večer, chci se zeptat, co je na obrázku za pavouka. Našel jsem ho v pokoji u radiátoru. Vypadá docela neškodně, ale jelikož jsem takového pavouka nikdy před tím neviděl, raději se ptám. Podle obrázku z Googlu to vypadá jako slíďák, to se mi však nezdá, protože to není typicky "domácí" pavouk. Pavouk má šedá tělo, na kraji zadečku černou klikatou čáru. Nohy mají přibližně stejnou barvu jako tělo, občas se vyskytují světlé skvrny. Děkuji za pomocZpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 1804x