Ahoj, prosím co to je? Už loni touto dobou jsem podobný, ale větší kousek vyklepla z mopu, který je na balkoně. Včera jsem vytrela a dnes toto pod polštářem.. Je to cca 1cm velký, ale těžko říct přesně
Dobrý deň, viete mi niekto pomôcť s identifikáciou tohto malého kamaráta? Je to pradiarka pestrá? (Cheiracanthium punctorium)?
Zdravíčko, pomůžete prosím s identifikací? Podle fotek je to nejpodobnější americkým jedovatým koutníkům, ale focené je to v Praze, rozpětí nohou dobrých pět centimetrů. Tak snad je to jen nějaká místní nevinná varianta, a žádný soused nemá prasklé terárko... 

Zdravím. Můžete mi říct o jakého pavouka se jedná. Nachází se na rákosí u vody. Ten kokon obývá ten samý druh, myslím, že se zrovna svléká. Děkuju.
Dobrý den. Moje maminka se před pár dny vyděsila, když při pravidelném umývání oken narazila v jejich rámu na obrovské pavoučí kokony. Od té doby přemýšlíme, kde se u nás pavoucci v šestém patře vzali a co jsou zač?
6lutý pavouček,dva červené pruhy na zádech a jeden černý na břiše.velký cca 2cm. Vzal jsem ho do ruky a asi kouše,po štípnutí to pěkně to oteklo.
Ahoj. Omylem jsem se původně ptal v komentářích u jiného příspěvku. Co je tedy toto za druh a je nebezpečný? Pokud ano jak. Díky.
Ahoj.co je tohle za druhy ? Našel jsem je v temné plechové boudě , ale nijak hluboko. Spíš kousek od východu.Dík
Pavouk si nepostavil síť, nejspíš se nastěhoval do cizí sítě, i ta ale je nic moc taková chabá, jen pár vláken plných prachu, na to nic nemuže chytnout.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda někdo neví o jaké pavouky se jedna. Tohle jsem vytáhnul z lustru, kde nonstop z venku lítala vosa s dlouhými nohami(asi kutilka asijská).Cekal sem tam hnízdo vos ale nakonec našel jen mnoho pavouků a nějaké larvy na nich. Nečekal bych ze můžou Hnízdit společně. Předem děkuji za reakce
Co je to prosím za pavouka? Našla jsem ho pobíhat v dětském domečku z krabice a nikdy jsem takovýho neviděla
Dobrý den, našla jsem tohohle pavouka ve filtraci u bazénu, může mi prosím někdo říct o jakého pavouka jde? DekujiZpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 1804x