Gekončík noční - zbarvení
0 03.07.2011 00:10 Martina Slabihoudová 
Dobrý den, mám doma 3 gekončíky, stáří něco přes rok.
Potřebovala bych určit pohlaví, budu ráda pokud mi někdo pomůže.
Můžu zaslat i fota, ale až v pondělí večer, půjčím si foťák.
Děkuji moc, všem

Řekl bych, že ten na levo je klasický, ten uprostřed High yelow ( možná křížený s klasickým ), toho na pravo nevím, dle mě je ještě malý a jeho kresba se ustálí po pár svlecích.
Myslím, že kolega Elegans, bude v tomto chtřejší, já chovám jen ty klasické, moc mě tyhle barevné formy neberou

Asi tak nějak

Ale náhodou dobrý. Nové barevné formy od Sewera, mám originály

Našel by se tu nějaký odborník, který by uměl určit názvy barevných forem mých gekončíků? Předem děkuji

Snad foto bude dostačující, kdyžtak přidám jiné

Nejlepší je miska s močnýma červama posypaná NutriMixem.... to mají ráááádi

0 27.08.2010 11:57 redwolf A je celkem důležité jim ty cvrčky obalovat ve vitaminových přípravcích,taky je dost známo že chovatelé dávají gekončíkům do teríria drcené skořápky vajiček a gekončíci je s chutí žerou a získavají z nich důležitý vápník
0 05.08.2010 23:52 Zheti – gekoncici=)
Ty hrozne moc chci,ale uz mam pry smola

snad to chce jen casek?
Takhle to vypadá na samičku, ale chtělo by to ostřejší fotku...
Já myslel ale zepředu tam kde má "pindíka" na té předchozí fotce je mírně zboku a navíc krčí nohy,...
Chtělo by to lepší fotku, zepředu

Brzy si pojedu pro Telatolepisy fasciata... Už se na ně mooooc těším - líbí se i mamce a to je co říct :sD
JJ, u gekončíků ( a nejen jich ) se dá pohlaví na 100% určit od cca 5ti - 6ti měsíců ( záleži hlavně na velikosti )

Zdravím, mohli byste prosím poradit s pohlavím a barevnou variantou tohoto gekončíka nočního? Stáří bohužel nevím. Děkuji.
0 26.05.2010 20:47 Rendy Je to sameček...
0 12.02.2010 18:19 Miky53(Czesnek) od 26.9 09
Cvrvci nahradit jdou, já mám pro tyto chvíle pár krabiček zofobáků, příp. moučných červů nebo švábů, vydrží neskutečně dlouho a v případě nouze je to super řešení

0 06.02.2010 15:00 Miky53(Czesnek) Vyhřeznutá kloaka rychle za veterinářem my sme toměli taky ale nechali sme gekončíka utratit protože se to furt opakovalo

Chtěl jsem se zeptat jestli jde něčím nahradit cvrčky když dojdou?
0 03.02.2010 17:36 Gábi – Rada
Ahoj, potřebuju poradit cca. před 14 dny jsem si koupila gekona, a dneska koukám kouká mu kloaka ven z řitního otvoru. Potřebuju nutně poradit o co jde. Díky
Přidat reakci
1 ...... 6
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1193x