vodní želva
Pokud je dospělá, zdravá a v celkově dobré kondici, pak vydrží bez potravy i dva měsíce
jasně budou na profilu maty
ne nakonec to byla Pseudemys rubriventris tedy želva červenobřichá tovíš nejdřív mě to napadlo a najednou pic obrázky google a jo je to želva červenobřichá mejí se dobře a jmenují se Ray-ray, Eda a Lexa
jsou k sežrání
chrysemys picta belii ?
Co se tak zeptat toho kdo ti je prodal?Nehledě na to,že když nevíš co jsis koupil,tak tomu těžko vytvoříš adekvátní podmínky.
pěkně vypasená
vyzerá to tak
ale kŕm trochu menej, a spraví sa to ...
Je tahle klapavka tlustá? Asi ano že?
Velký no
přítel vyčistil filtr a dal ho do želvárka, ale špatně takže velká potvora dávala hlasito najevo, že takle to prostě nebude
Tak jsem jí to začala upravovat tak jak se jí to líbí a málem jsem fakt nestihla uhnout
Jen mě teda prozměnu chtěla sežrat ta malá
čo, keď neskúsiš tak nemôžeš vedieť aký je to adrenalín, ja tak strkám ruku do jazierka
a že to je sranda, no ale pri kŕmení sa mi často zahryznú do ruky, ale to proste nečakám, ale nie je taká čo by hneď nepustila, takže o pár sekúnd to ani necítim ...
Přesně tohle mi dělají obě želvy
Aha. Pač mě se tak "dvoří" moje Morla. Přitisknu prst na sklo a ona se může utřepat.
áno, aj pri mláďatách, možno majú nadbytok hormónov, alebo je to znak dominancie, robia to aj fenky napríklad, alebo pes na psovi, ... čiže tak, mne sa tak dvorila samica samcovi, ale on si ju nevšímal
zánět to prý není...je to jenom podrážděné naštěstí
už jí to skoro i zmizelo...rovnou sem to vzala i s preventivkou a vsechno v poho
Tak jak jsi se scriptou dopadla?
snad v sobotu bude auto takže počkam do soboty a kdyžtak fičím...má to o hodně lepší tak snad to zmizi ale urcite ji na tu veterinu vemu pro jistotu...a děkuju za radu....
Už to má lepší....bohužel fotka nic moc stálo me to hodně dřiny vyfotit to tak at to jde aspon trochu videt, dneska nemá asi na focení náladu....u veterináře sem zatim nebyla protoze sem bez auta a nemam ji tam jak dostat v teple....MHD by nemusela přežít
Že by počínající zánět Harderovy žlázy? Nebo něco jiného? Nahraj sem detailní fotky, jinak nikdo neurčí nic. K veterináři jsi šla?
Dobrý den , chtěla sem se zeptat moje želvucha má na spodu oka jakoby červený pruh , setkali jste se s ti uz nekdy ? napadlo me jestli treba do neceho nenarazila...ale pruh je uplne vodorovny, bohuzel muj PC se asi nebaví s mobilem takze se mi sem nepodaří dát fotku....
No ja nemám hladinový zberač, a za hadicou sa mi zachitava koža ale nie moc
Mysím, že moje se taky nemají špatně
, ale odlupující se kůži na nich moc nevidím, protože jí buď nasaje filtr, nebo si jí želvy oškrabou
0 09.05.2012 16:23 MaxoSK Dobre živena korytnačka sa šúpe celí rok
aspoň tak to funguje u mojich
Mým želvám se taky občas loupe kůže.. myslím, že to bude něco jako svlékání kůže u hadů
0 09.05.2012 12:30 sirpavol Dnes som si vsimol na tele jednej z mojich korytnaciek nieco ako vatu. Ako ked sa clovek lupe po palovani. Má to len v predu na tele. Zerie jak besna
Je to v pohode?
Dik
STačí si projít zdejší prezentace a nasbírat inspiraci a zkušenosti od ostatních
Navíc i kdybychom chtěli poradit nevíme velikost nádrže její umístění, okolní teplotu, typ želvária ( klasické želvárium, akvárium bez poklopu/s poklopem, uzavřené akvaterárium,... ) takže poradit nemůžeme
0 09.01.2012 11:08 Janča – vodní želva
Dobrý den
Nemohl by mi někdo poradit jaký filtr a ohřívač vody mám koupit pro svoji želvu?
Nemusí být nejlevnější prej se často ucpává jsou s tím problémy.prostě aby splnila svůj účel.
Děkuju
Přidat reakci
1 ...... ...... [4]
Zpět na obsah sekce Želvy • Zobrazeno 1733x