Rozumím ti, byla ho velká škoda tak asi půjde chudák do guláše - nicméně když jsme posuzovali Nč tak jsem od začátku věděla, který z nich je nejlepší - nebo jsem si to alespoň myslela a co se nestalo, odpoledne po posuzování k němu přijdu a on má čestnou cenu

Byl to hrozně zvědavej chlapec a měl nádhernou srst.

Jinak lejstro jako rodokmen dneska nemá v ČR žádnou cenu, dnes stačí když je králík tetovaný a už ti ho všude na výstavách uznají - je to hlavně z toho důvodu, že když si koupíš králíka v Německu tak tam k nim papíry kolikrát ani nedají, protože je zkrátka nevedou a tak maj štěstí že jsou velkej stát jinak by se jim to křížilo mezi sebou, když neznaj předky a to by se jim to celý zhroutilo. Jinak třísláci tam byli taky úžasní, dost mě uchvátili ale ten Vb (vídeňský bílý s 96 body) byl prostě vrcholovej modrookej méďa

Jinak zaječí jsou taky krásní, těžko uvěřit že jsou to obyčejní králíci protože se i jako zající chovají - jsou zvědaví, věčně panáčkují, pobíhají a patří mezi plachá a teritoriální plemena, takže prostě pravej králičí zajíc.

Jinak já se po pár radách řídím stejně jako u psů pravidlem: čím větší, tím klidnější a pohodovější - nebo jsem to tak většinou viděla, mám jednu samici kterou by člověk šoupnul na guláš kdyby nebyla zakrslá za to jak je zlá

A když jsem takhle prohlížela velký samice na těch výstavách i jednu samici ve zverimexu (neprodejnou francouzskou beranici - místního mazlika) tak mi tak nějak došlo, že to asi bude pravda

Jinak pokud máš doma prostor, myslím si že pořízení králíka nic nebrání