Jů, to mi připomíná leporelo naší maličké - krteček tam bydlí se sýkorkou modřinkou a dělají si koláč ze švestek
Hele, to ji ten křeček vážně neutlačuje? Bývají to celkem protivové, pokud jde o územní práva
Taky máme ( i když nechtěné ) neobvyklé soužití, včera jsme obdrželi poraněnou sýkorku a dodnes je provizorně ubytována s křečkem Už se pracuje na stavbě ubikace pro ní, do doby, než se dá do pořádku
Sháněl sem to dlouho,a zjistil,že to vyrábí jenom jedna firma a je to nějaká přísada do betonu,přičemž se beton stává pružnější a přilnavější...Nevím musíš pohledat hlavně na fórech,myslím,že i dole je napsáno,v komentářích značka té ,,směsy"
Reklama
008.09.2011 18:08skroby
zdravim,chtěl jsem se zeptat na to pozadí s těmi kořeny,nevíte jakou směsí je to pokryto?překladač mi to přeložil jako tmel+rašelina,ale zajímalo by mě jaký to může být tmel?
díky
jestli myslíš tu věž co tu posílal Pogona tak viděla.. a nevím co je horší.. ale konferenční stolek nemůže složit jako ubikace snad ani pro záchodového pavouka.. přístup zhora a absolutně žádné větrání vždyť i ten záchodák by ten vzduch za "chvíli" vydýchal nehledě na stres z toho jak na "víko terária" věčně někdo pokládá hrnky, talíře a podobné hovadinky navíc konferenční stolek jako takový bývá položený na zemi, což znamená že by zvíře mělo nad sebou stále nějakého "dravce" no chudáci co jsou nuceni v tom být
To teda jo. Lidi už neví, na čem by vydělávali a někteří tupci si to určitě koupí. Ani tam není větrání nemluvě o stresu vyplývajícího z používání. HNUS((
TeĎ mě napadlo, že není zobrazeno, který odkaz myslím Nemyslím ty lebky a hrady z polystyrenu, ale to pozadí, které Jirka našel na dendroboardu )) Je na stránce dole a fakt se mi líbí )) Ta pozadí, která mají neobvyklá jsou fakt kýč, jak píše Pogana a já nevím, jak si tohle někdo může dát do terárka
Jirko, děkuji za výbornou inspiraci ) Právě zvažuji něco podobného a za "kořeny" bych chtěla, aby mi tekla voda dolů, kde by bylo menší jezírko. Jinak osázení pouze bromeliemi, ficusem pumila a mechy ))
zvirata takto trpi, v prirode jsou to prvni adepti pro predatory(jsou pomali a nez se jedna hlava domluvi s druhou je po ni)a exotera pro pohodlne lidi
Reklama
006.04.2011 16:29simakov7
Vždyť ta pátá nožička je vlastně jenom pahýlek....
Popátral jsem po terárkách a nenašel jsem žádné fórum,které by odkazovalo na různé zajímavé stránky a odkazy,už spoustu krát jsem totiž narazil na mnoho zajímavých odkazů a věřím,že ostatní také...Rozhodl jsem se tedy proto,založit nové téma,kde by se každý mohl podělit s tím co našel na internetu... Ať to tu trochu oživýme.