Ta příroda se zbláznila....
Mám fotky z aquatera.moře lidí,zvířátka moc krásný.Stihla jsem nafotit i rybičky.Dokonce měli moji srdcovku-konžské tetry.Ještě,že jsem neměla s sebou moc peněz.Byl by to horší boj-koupit, nekoupit.Bylo tu dost kočárků i vozíčkáři.Nevím,jestli je tu výtah i nahoru do tera. A při příchodu jeden skvost....
Jo,už vím,co myslíš.Ne,bábovičku nemám,ale syn koupil v Hornbachu docela šikovnou pastičku.Tak jsem dokoupila ještě dvě.Jenže já blb z nadšení,že je mají jsem je pořádně neprohlídla a koupila je bez docela důležité části-drátu,který zajišťuje jednu volnou stěnu proti otvírání.Takže myšičky by to měly jako prolézačku.Myslím,že za ty peníze ( 119 Kč )by to mělo být komplet.Musela jsem obětovat dvě jehly na závitky.
Tak toto jsem nachytala do pastičky na jednom místě během dopoledne.Je to tady hrůza.Chlapům pořád vadily kočičky,teď nám tady chybí.Pokud byly na půdě,stihly je vychytávat..Tady už láska ke zvířátkům dostává zabrat.
Včera byla Živá exotika, vybral jsem si objekt na focení a zároveň nový objekt zájmu- kudlanku Creobroter gemmatus z Indie
Tohle mi 20.12.014 na Žampachu očuchávalo palce. Při odchodu od jezu jsem to ukrutné zvíře musel překročit...Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x