Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Zajímavé odkazy, fotky, videa a ZAJÍMAVOSTI

 

NápovědaFórum » Terária, vybavení, osvětlení,...  

+ přidat příspěvek
Přejít na předchozí stránku 5 Přejít na další stránku   1  
Zajímavé odkazy, fotky, videa a ZAJÍMAVOSTI
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.03.2015 08:42 Žena Nadka [214] Re: Landvir
Včera jsem je moc neprohlížela,jen mi u toho tmavšího neseděl proužek na hřbetě a u obou tlamičky a posazení očiček.Ještě udělám fotky za denního světla.A skleníček se nekoná,půjdou na louku,kde jsou mokřiny.Oni si vyberou.Ale na dospělé mi to nepřipadá,jsou moc malincí.Nevím,jestli existuje tak prťavý druh.Dnes je venku nádherně.Teď jsem si vzpomněla-když jsme se sem nastěhovali,při přehazováni hromad písku jsem našla kožovité vajíčko.Dala jsem ho zakryté pískem v krabičce na okno v kuchyni.Po určité době se tam vylíhla ještěřička.Když si to vrátím,byla stejně veliká,ale v ruce byla suchá.Tihle jsou jako Nessyni gumáčci :-D :-D .Když se podívám na pacičky,taky nemají ostré drápky.Maty jsi šikula,podle mého máš pravdu. palec Později přidám ještě fotky.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   17.03.2015 08:06 R Muž Landvir [231] - JeštěřiRe: Nadka
Ahoj Nadi, podle ocásku bych to taky viděl na čolky, jak píše kolega, ale nejsem si z těch fotek jistej... pak by měli být u vody;-) Nebo co myslíš, že to je?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   17.03.2015 07:35 Muž maty [15] - Ještěři
To jsou podle mě čolci a ty se tím pádem nevylíhli....jsou to dospělcu a raději je asi dej někam poblíš velký louže nebo tak pritože se budou chtít rozmnožit. Ale nech si ješte poradit od někoho jiného ať neuděláš chybu :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   16.03.2015 23:19 Žena Nadka [214]
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvkuFotka k příspěvku Ta příroda se zbláznila.... coze Tyto dva tvorečky jsem našla v 8 večer na silnici rozpláclý a nevypadalo to,že by tu silnici nějak chtěli opustit.V takové zimě se vylíhnou takoví mimoušci.Ráno by je rozjezdila auta.Dala jsem je do akvárka s trochou hlíny z kvítek a položila tam hromádku zbytků rostlin,co jsem ostříhala Dynovi.Zavrtali se pod ně.Zítra je odnesu do skleníčku,tam se můžou schovat a zároveň něco sbaštit.Teď honem nevím,čím bych je krmila.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2015 22:12 Muž Felix [754] - Ještěři
A to je fór, že to vzniklo dílem jako znouzectnost a dílem jako ulejvárna :-D
To jsme totiž s kamarádem v devadesátých letech jezdili do abertamské těžební oblasti rašeliny na haldy kořenů, kterými jsme pak zásobovali jeden malý zverimex (bez mučení přiznávám, že jsme si tak, bokem, vydělávali na pivo :-D ). Potom asi 150 metrů o něj otevřeli zveráč Na Rozcestí, jemuž pochopitelně nemohl konkurovat, zkrachoval a mě zůstal doma nejmíň kubík napůl fosilizovaného dřeva. Protože jsem vedle rájovčí linie držel už od základky i rodovou linii příčnopruhých kančíků, kteří si akvárko vždycky přebudují podle svého (všechno přeryjí a jako první vytrhají a rozcupují kytky), prostě jsem jim tam halabala naházel kořeny jako úkryty a na hladinu pro rájovce lupnul rohatec (nezničitelný to plevel, při dostatku světla a možnosti tvořit si nadvodní části bující nejlépe ve vodách znečištěných zbytky bašty potravních oportunistů). No a nějak se to chytlo nad očekávání skvěle, obzvlášť potom s těmi karásky.

Potíž ovšem nastala v momentě, kdy jsem po víc jak dvaceti letech intuitivního akvaristění na téma dva stabilní druhy, potomci potomků potomků těch prvních (plus pak jeden náhodně přidaný), začal makat na zlepšováčcích doporučených a okouknutých z úžasných, nádherných a vymazlených akvišek perfektních chovatelů z "rybicek" (to nemyslím ironicky, prostě jsem se inspiroval borci jako je např. Horác, došel k závěru že jsem zaspal dobu a pokusil se to napravit... A obratem se mi tam podělalo co mohlo hmm ). Vrátit to do původního perfektně fungujícího stavu ala "nejblbější sedlák má největší brambory" který se vyvíjel od těch prvních rybek, pořízených na základce, trvalo pak neskutečně dlouho...
Vlastně asi i proto zde obvykle moc neřeším terko, ale vzhled a kondici zvířete (aspoň nakolik to lze dle fotek posoudit), pokud není zakoupeno předevčírem ale před lety...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2015 08:00 Žena Nadka [214] Re: fajfmen
To víš,že už jsem to viděla palec Moc pěkně udělaný kousek přírody potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.03.2015 00:52 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Nadka
No jasně že máme na rybickach rybičky. Mrkni na můj (dávno archivovaný) Pokojový rybníček s partičkou bahenních karásků, za bůra kus z rybářských potřeb, co mi tam ranec let dělali "Národní divadlo" mezi kančíky a akarami ( včetně rivulatů!) jako šéfové :-D . I ty hromotlucké akary potoční se řídily podle nich - a všichni na rybickach koukali na běžné tuzemské plevelné rybky jako na největší exoty :-D .
Fakt ale je, že když v přímé linii vymřel rod mého modrého rájovce, kterého jsem si koupil za 6 Kčs coby prcek a pak tihle čuníci, nějak mě akvaristika přestala bavit. Humillisky jsou všechno samice, reprodukují se parthenogeneticky přivtítrnutím k hromadnému tření jiných kaprovitých ryb (vysvětlovat jak to je nebudu, kdo má o to zájem, jistě si to dohledá sám/sama). No a mladé rájovce jsem rozdal v pitomém domnění, že je starý pán nesmrtelný a neuvěřitelně potentní (poslední z rodu - tenhle samec ještě v osmi letech věku machroval na všechny rybky okolo, největší macho)... a pak to ze dne na den zabalil a umřel :-(
Jeho potomků je mezi akvaristy asi ranec, jaktěživo ale nedohledám linii... nejvýš výhledově koupím rybu, která se mu podobá...
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2015 19:34 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
No jasně, že máme rybičky :) Zrovna teď jsem utratila skoro 2000,- za rostlinky a rybičky do pracovního akvárka hmm A ještě s myšlenou na to, že možná dlouho nevydrží, protože mi to tam všechno nějak odchází :-|



No fajfmene, že se nestydíš... Nepoznat lupenitky na první pohled B-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.03.2015 04:57 R Muž Landvir [231] - JeštěřiRe: Nadka
Díky moc za fotky Nadko, snad se tam taky příště dostanu, nebo alespoň do Jihlavy ..;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2015 22:55 Žena Nadka [214] Re: fajfmen
Ty aby sis nerýpnul.. smich Tak jsem to konečně dopotila,jsou tam všechny fotky i z rybiček.Stejně si myslím,že hodně z vás má kromě terarijních zvířátek i rybičky.Teď se mi to dost špatně fotilo,u každého stolu byl hrozen lidí a těžko se hledalo místo na pěkný snímek.Připadalo mi,že tam bylo víc lidí než v předchozích burzách.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.03.2015 00:22 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Nadka
Vida. Lupenitky. A já při pohledu na první fotku myslel, že jsou to ta lysá morčata :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.02.2015 23:04 Žena Nadka [214] – Aquatera Ol.28 2.15
Fotka k příspěvkuFotka k příspěvku Dala jsem zatím pár fotek na mou prezentaci Lupenitky.Kdo chce mrkněte tam :)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2015 21:53 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Krásné palec Snad jim na cestu nepršelo :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2015 15:05 Žena Nadka [214]
Fotka k příspěvku Mám fotky z aquatera.moře lidí,zvířátka moc krásný.Stihla jsem nafotit i rybičky.Dokonce měli moji srdcovku-konžské tetry.Ještě,že jsem neměla s sebou moc peněz.Byl by to horší boj-koupit, nekoupit.Bylo tu dost kočárků i vozíčkáři.Nevím,jestli je tu výtah i nahoru do tera. A při příchodu jeden skvost.... palec Omlouvám se není to zvířátko.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.02.2015 17:18 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Jů, plšíci potlesk Krásní palec
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 4   26.02.2015 18:51 Žena Nadka [214]
Fotka k příspěvku Fotečka pro Nessy.. ;-)
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   02.02.2015 20:21 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Nessy
Pohozené v mrazu v krabici... my jsme takhle za ranec let přišli jako slepec k houslím k novorozenému koťátku (ještě mělo kus pupeční šňůry na bříšku - černobíle strakatá holčička, kterou jsme odchovali na flašce a dožila se skoro 20-ti let), o pár let později koťátku žalostně mňoukajícím pod odstaveným autem u výpadovky z města a následnou povánoční sezónu vyhazování nechtěných zvířátek k dalšímu... a mezitím na kost zmrzlé želvě vytažené ze sněhem zaváté popelnice (kupodivu přežila) a prťavému ježkovi, co se mi v půli listopadu dokázal otočit v rukávu, aniž by mi poškrábal ruku... :-)
Až na posledního zvířata lidmi zrazená a vyhozená jako smetí. Co dodat? :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   02.02.2015 11:57 Žena Nessy [124] - Ještěři – Co dokáží lidé
www.facebook.com/…
Je mi z toho špatně - pohodit nalezené zvíře v mrazech v krabici a nechat ho, ať uhyne sad
Doufám, že ten id*ot bude mít alespoň nějaký postih :-( To je neuvěřitelný, jak se někteří chovají!!! rozzureny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2015 11:23 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
No to by neměly, to máš pravdu, může to být nebezpečné - táta takhle jednou vylisoval rejska :-D
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.01.2015 23:28 Žena Nadka [214] Re: Nessy
Jo,kdyby si potvůrky daly říct a dodržovaly určitá pravidla,tak by mi vůbec nevadily.Ale uznej,že zrovna kuchyňská linka nebo manželova postel nejsou zrovna místa,kde by se měly vyskytovat. smich smich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   28.01.2015 20:53 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Tak to máš pěkné bydlení palec A jsi zlá, že se o něj nechceš dělit s myškami :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.01.2015 09:15 Žena Nadka [214] Re: slavko
Možná se to liší dobou účinku,ale obojí působí stejně.Připadá mi,že je to dlouhá doba umírání.A snad už moje poslední zmínka o myšičkách-nachytala jsem v bytě 59 myšiček.Musím ovšem podotknout,že je to v přízemí,hodně starý dům a z toho bytu by se plochou daly udělat dva velké byty.Tedy není to dvou-třípokoják.A ještě jsou tři vchody do dvora a na ulici.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.01.2015 22:03 Muž poltergeist [183] - pavouci, štíři, ještěři, obojživelníci
Fotka k příspěvku creobrother gemmatus už adultní
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.01.2015 15:57 Muž slavko [10] - JeštěřiRe: Landvir
Možno sa mýlim, ale podľa mojich znalostí je rozdiel medzi jedom na potkany a myši. Rozdiel spočíva v dobe účinku, ktorá vyplýva zo spôsobu života - potkany posielajú na novú potravu prieskumníka a ak to prežije, tak sa tým kŕmia aj ostatné, preto jedy na potkany účinkujú až po nejakej dobe (a tak sa otrávený potkan môže stať napr. potravou, nie celkom vhodnou ;-) ). Pri myšiach o takomto prieskumníctve neviem, a tiež neviem, či by im niekto vyrábal zbytočne drahší jed. Mimochodom, bežný jed na potkany je dosť krutý a prekvapuje ma, že sa žiadny aktivista toho nechytil, veď aj potkan je zviera.

Ono, nikto síce nezabráni myšiam zožrať jed na potkany, ale v rod. domoch sa jed na potkany (aspoň v mojom okolí) dáva, až keď potkany začnú byť problém. Presnejšie, nepoznám nikoho, kto by ho používal preventívne. Aj my sme, keď sa u mamy v pivnici objavili potkany, nasadili pascu (taký riadny klepec, snáď na medvede) - výsledkom bolo 8 krásnych kúskov, skoro ako králiky, keby som nemal zábrany, bola by maškrta :-P . V neposlednom rade, myši sa dosť nepravdepodobne budú presúvať medzi domami v zime, hoc je pomerne teplá, takže čo dávajú susedia nie je až také dôležité.

V bytovkách by som sa i ja bál jedu - máme ho v pivnici trvalo, pravidelne ho menia/dopĺňajú a netuším, čo obsahuje...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.01.2015 14:41 R Muž Landvir [231] - JeštěřiRe: fajfmen
Když už o tom tady mluvíte, musím přidat svoji smutnou zkušenost..strejda myslivec měl cvičenýho ohaře na hony a po sežrání přiotrávenýho potkana bylo za pár dní po něm. :-(
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 20:30 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Nessy
Jo, plně souhlasím. Na vojně nám jeden vlčák zakousl a schřoupal otráveného potkana který mu nakráčel do kotce - a málem z toho měl smrt. Co ten si chuděra vytrpěl než se ho povedlo uzdravit, to bych nechtěl znovu vidět po zbytek života (okamžitě jsme taky na psinci zlikvidovali veškeré návnady). Přitom to byl přerostlý hromotluk přes 50 kilo hmotnosti! Co takové svinstvo udělá s desetkrát lehčí čičinou raděj ani nedomýšlet...
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 08:43 Žena Nadka [214] Re: Nessy
V tom máš samozřejmě pravdu,já bych to taky neriskovala. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.01.2015 00:39 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: fajfmen
Lidi mají v oblibě jed na myši. Nepůsobí hned a já bych nerada viděla své zvíře vykrvácet. (Samozřejmě nevím, jak se to metabolizuje u studenokrevných a jestli to má stejný účinek jako u savců, ale riskovat to nechci. Navíc pro pár kaček, co stojí myš.)
Dál třeba leptospiroza. Taky nevím, jestli to lze přenést na studenokrevné a ani to, jak se to projevuje u myši a jak dlouhá je inkubační doba.
Nějak jsem se o nic z toho nezajímala, ale přijde mi to jako zbytečný risk.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 22:00 Žena Nadka [214] Re: slavko
Tak to taky znám.Když jsme se sem stěhovali,převezli jsme na barák pět koček.Já jsem na podzim,kdy padaly ořechy,našla po příjezdu z Kopečka,30 myší.Jak říkáš byly po oknech,u dveří.Ze dvora mi to nějak nevadilo,ale u hlavních dveří a oknech z ulice to vypadalo dost ošklivě. :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 19:53 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Nessy
Nemocný tvor na nejnižších příčkách potravního řetězce obvykle dlouho nevydrží. Dost možná ho vlastní klan preventivně vyžene a i kdyby ne, zcela jistě po něm skočí první predátor vykračující si či poletující náhodou okolo. Ta eliminace jde fofrem.
Když se setkáš s divokou myší nebo potkanem (pokud za bílého dne nevylezl z kanálu, nevypadá rozcuchaně a netváří se že je mu všechno fuk), jde obvykle o zvířátko vitální a zdravé jako řípa ;-), Darwinovo sýto je obzvlášť u takových drobků doslova brutální. Mám s tím osobní skušenost z asi patnácti let věku, kdy jsem náhodně odchytil dospívající samičku divoké myši, za trikem ji (kupodivu nijak zvlášť neprotestovala, za chvíli se uklidnila a pak se mi jen v pohodičce skoro dvě hodiny hřála na břiše) dotáhl domů a jako správný puberťák zanedbal naprosto všechna bezpečnostní opatření: do jejího na terko narychlo předělaného akvárka (klasika typu hobliny, prolejzačky, misky a děrovaný dekl) se hned první den (přesněji noc) vlámala naše na volno žijící potkanice Myš, která ji navzdory všem předpokladům okamžitě nezakousla ale naopak adoptovala jako prcek plyšového medvídka - ráno jsem je prostě našel chrnět přitulené a smotané do klubíčka... a nejen že nikoho nikdy nepokousali roztoči nebo podobný fujtajbl, Myši zdravíčko sloužilo bez jediného zádrhele po celý zbytek jejího života a její malinké kámošce myši jakbysmet ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 18:40 Muž slavko [10] - JeštěřiRe: Nadka
Nadka napsala: Tak to já se můžu pochlubit 38 kousky od pondělka do tří pastiček.Řeknu ti,že je to na palici.Jen chodím a hraji si s pastičkami.
V bytovke myši nemáme (zatiaľ?) Ale v rodnom dome, za mlada, sme ich mali kopu. Sliepky, zajace a podobne, takže mali sa čím kŕmiť. Sú to potvory, dokonca som našiel hniezdo s mladými myšami aj v sklenej vate. Jediné riešenie, čo mi v pamäti utkvelo ako účinné, boli mačky. Nekŕmiť, leda tak mliečka do misky, nech sa kŕmia myšami. Pasce boli len v komore, pretože tam mačky pochopiteľne prístup nemali ;-)

Pamätám si, že mačky sa chodili pochváliť (robím si svoju prácu) – ráno bola sem-tam mŕtva myš položená na prahu domu, pekne úhľadne – rovnobežne so zárubňou ;-)

A pamätám si aj to, že z času na čas bolo treba mačky kántriť, sám som nejednej pomohol. Jednoducho bolo ich príliš veľa, pretože niektorí susedia (teda najmä susedy) ich kŕmili hojne, a tak prežívali aj po vykántrení/vysťahovaní (na jar) myší. Jednoducho, ako všetko – dobrý sluha, ale zlý pán, či aj dobrého veľa škodí.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 10:00 Žena Nadka [214] Re: Nessy
Kočky spíš chcípaj na kočičí nemoci přenášené pářením,od myší se spíš začervují.Aspoň to je má zkušenost.Ale tady ty domácí jsou zdravé až moc,protože tolik prťat,co jsem nachytala,jsem dlouho neviděla. :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 07:29 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: slavko
Jo? Tak často to někdo opravdu radí.
No... kočky taky chcípaj.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.01.2015 00:15 Muž slavko [10] - JeštěřiRe: Nessy
Ja som to myslel skôr ako vtip. Na druhej strane, mačky si to tiež najprv nedezinfikujú...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 23:35 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: slavko
Já jsem srab - já jsem si netroufla tím krmit... Bůh ví, co to má v sobě/na sobě...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 23:29 Muž slavko [10] - JeštěřiRe: Nadka
Najvyšší čas zriadiť terárko s nečím, čo sa intenzívne živí myšami a využiť tú myšaciu kalamitu ako prirodzený zdroj potravy, no a potom stačí inváziu myší premenovať na "chov živej potravy" a problém je vyriešený :-P
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 23:04 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Jo, myší invazi jsem si taky zažila ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 22:58 Žena Nadka [214] Re: Nessy
Tak to já se můžu pochlubit 38 kousky od pondělka do tří pastiček.Řeknu ti,že je to na palici.Jen chodím a hraji si s pastičkami. coze V té nejhorší části se už pár hodin nic nechytlo,tak snad už bude pokoj. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.01.2015 17:41 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Jo tak tohle vypadá líp než bábovka ;-) Z bábovky mi přijde, že můžou utéct - měla jsem jednu od kámošky a nechytlo se mi do ní nic.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 23:55 Žena Nadka [214] Re: Nessy
Fotka k příspěvku Jo,už vím,co myslíš.Ne,bábovičku nemám,ale syn koupil v Hornbachu docela šikovnou pastičku.Tak jsem dokoupila ještě dvě.Jenže já blb z nadšení,že je mají jsem je pořádně neprohlídla a koupila je bez docela důležité části-drátu,který zajišťuje jednu volnou stěnu proti otvírání.Takže myšičky by to měly jako prolézačku.Myslím,že za ty peníze ( 119 Kč )by to mělo být komplet.Musela jsem obětovat dvě jehly na závitky.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 22:00 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Ale myslím pastičku bábovku :) Že je máš živý...

Tak ten náš byl ovčák. Prudnej byl spíš na cizí psy, co si pamatuji.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 14:20 Žena Nadka [214] Re: Nessy
To není bábovka.Dala jsem foťák přímo na hrdlo třílitrové lahve,aby mi nevyskákali. ;-) Jsou moc krásní myšáci,ale ne v bytě. rozzureny Ono nacházet všude jejich kmínky není moc příjemné. :-( Co se týká našich psů ( malamutka-husky máma a dcera s vlčákem ),to jsou potvory vrahounský.Zatím hada nechytly,ale už jednou ho naháněly,ale včas jsem přišla.Tak nevím,jak by se zachovaly.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   21.01.2015 07:16 Žena Nessy [124] - JeštěřiRe: Nadka
Ale já ty velké nechci : - D I když jsou takhle z obrázku roztomilé ;-)

To chytáš do bábovky? Já už si říkala, jestli nám sem dáváš fotku mrtvích myší :-D



Jinak nevím, jak tvoji psi, ale náš byl i z užovky vyjukanej, rozhodně by se jí nepokoušel lovit. ;-) Nervózně kolem ní pobíhal a štěkal.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.01.2015 10:01 Žena Nadka [214] Re: Landvir
To víš,máme starý barák ( jeden z první zástavby tady na obci ).Za původního majitele se tu chovalo vše,co se dalo jíst.Můžu být ráda,že už je to hodně dávno a že to nejsou potkani.Ve dvoře občas zahlídnu užovku,jen trnu,aby čubiny někdy nebyly rychlejší,jak ona.Ty myšky se tady taky stahují na zimu,ale jsou přemnožený.Včera se mi dvakrát do pastičky na ořech chytla dvě mláďata najednou.Dnes dokoupím další pastičky na celý byt.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.01.2015 04:50 R Muž Landvir [231] - JeštěřiRe: Nadka
To máte Nadko docela naděleni, jsme na tom na chalupě podobně, ale jen v zimě, když tam nikdo není, od jara do podzimu je klid. Ale máš pravdu, jak naše, tak sousedovic kočky toho hromadu vychytaji. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2015 23:47 Žena Nadka [214]
Fotka k příspěvku Tak toto jsem nachytala do pastičky na jednom místě během dopoledne.Je to tady hrůza.Chlapům pořád vadily kočičky,teď nám tady chybí.Pokud byly na půdě,stihly je vychytávat..Tady už láska ke zvířátkům dostává zabrat. rozzureny Nessy,neříkala jsem ti,že ti jich můžu nachytat,kolik chceš?
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 2   11.01.2015 18:42 Muž poltergeist [183] - pavouci, štíři, ještěři, obojživelníci
Fotka k příspěvku Včera byla Živá exotika, vybral jsem si objekt na focení a zároveň nový objekt zájmu- kudlanku Creobroter gemmatus z Indie :-P
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.01.2015 09:18 Muž Střelec [74] - Ještěři – trošku mimo
Fotka k příspěvku Byly vánoce, takže jedno terarijní zvíře jako obrázek na kusu nádobí.
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 3   09.01.2015 09:06 Muž Střelec [74] - Ještěři – oprsklá vodní krysa
Fotka k příspěvku Tohle mi 20.12.014 na Žampachu očuchávalo palce. Při odchodu od jezu jsem to ukrutné zvíře musel překročit...
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   30.12.2014 22:29 Muž VaJzi [64] - Bezobratlí – Akvatera Most
Spolek Akvatera pořádá v Mostě pravidelné trhy. Většinou jde o akvaristiku, ale v poslední době se začíná prosazovat i teraristika...
Fotky z té poslední k nahlédnutí zde: www.facebook.com/…

+ Přidat reakci


Přejít na předchozí
Přejít na další

1 ...... [5] ...... 20

Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/453?od=201