Na dnešnej rannej prechádzke lesom som natrafil na u nás v okolí inak vzácnosť v podobe Salamandry škvrnitej. Poslednú som vydel pred pätnástimi rokmi 

Dnes jsme se s kolegy z Herpetology.cz zúčastnili Dne domácích mazlíčků, kterou pořádala Praha 3. Myslíme si, že procento mladých teraristů se jistě o něco zvedne
Zdravím kamarádi, jsem teď na měsíc pracovně v Číně a takový krásný želvičky oni tady žerou, opičáci jedni..a nejen želvy. 

Zvu vás na mou prezentaci Lupenitky,kam jsem dala pár fotek z burzy.Přišlo méně prodejců,ale i tak bylo co vidět a co koupit.Jen rybičky jsem nestihla nafotit,protože jsem spěchala na vlak ( který v sobotu nejezdí,tak jsem čekala hodinu na nádraží... 

Pár fotek z Flory Olomouc.Želvy stále žijí se zubatým spolubydlícím bez úhony.Leguán dostal k terárku krásný výběh.
Momentálně jsou její pýchou čerství pískomilové, má je už léta avšak z každého vrhu má obrovskou radost :0)

První fotka: mládě obojkovky na chajdě (těsně před odjezdem domů jsem v těch místech hledal Adélku... mezi kořeny byla zašitá o cca metr vedle)Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x