Sic to není kvalitní fotka alla Poltergeist,nicméně je to focené "nečekaně" a mobilem,..... Tohohle krasavce jsem našel dnes v práci
Na mé prezentaci Lupenitky se můžete podívat na fotky.Musím je dávat postupně.Začala jsem přízemím-rybičkama.Mám velké fotky,tak je musím zmenšit ( to se ovšem nejdřív musím naučit ).K vánocům jsem od syna dostala nový fotoaparát Canon,tak jsem ho použila.Snad jsou fotky lepší.
Tak jsem byla na Aquaterra Olomouc.Mám kolem 500 fotek.Zatím jsem to pořádně neviděla,měla jsem náročný týden- vždycky usnu během prohlížení.
Hledal teplé místečko.Toto je focené později.Nevím jestli je to ten samý,případal mi menší,ale na podobných místech má taky klíšťata.
I já mám dnes úlovek.Hráli jsme si na schovávanou s ještěřákem.Musela jsem hrozně pomalinku,abych ho mohla fotit.Když utekl,hned se zase jinou stranou vrátil.Nadělala jsem asi ke 30ti fotkám.Samozřejmě jsem to musela hodně probrat,ale stálo to za to.
Paní kosová má 4 miminka,vývoj budu dávat do své prezentace na ptáčci.net Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x