Fórum » Terária, vybavení, osvětlení,...
Fórum » Terária, vybavení, osvětlení,...   

O víkendu jsem s kolegy vyrazil na jižní Moravu. Viděli jste někdy čolka dunajského? Je to neskutečný vodní drak
 O víkendu jsem s kolegy vyrazil na jižní Moravu. Viděli jste někdy čolka dunajského? Je to neskutečný vodní drak  

)
 )

Sakra kolik u nás žije užovek? Myslela jsem, že tři - obojková, stromová a podplamatá...
 Sakra kolik u nás žije užovek? Myslela jsem, že tři - obojková, stromová a podplamatá... Miluju netopýry
 Miluju netopýry 

Někdy stačilo i fotit trochu zešikma,aby tam okno nebylo přímo.
 Někdy stačilo i fotit trochu zešikma,aby tam okno nebylo přímo.

Bylo tam šero a samozřejmě jsme nechtěli používat blesk, tak z toho vzešlo jen toto.
 Bylo tam šero a samozřejmě jsme nechtěli používat blesk, tak z toho vzešlo jen toto.
 Černej chlapeček a klasická holčička. Já rozhodně ne
 Černej chlapeček a klasická holčička. Já rozhodně ne  Má je kolegyně
 Má je kolegyně 

Jen tak mimochodem,poprvé jsem viděla manipulaci se štíry,docela se mi to líbilo.
 Jen tak mimochodem,poprvé jsem viděla manipulaci se štíry,docela se mi to líbilo. 
 Taky jezdíš na burzu?Já vždycky nemůžu dospat.
 Taky jezdíš na burzu?Já vždycky nemůžu dospat. 

Chci je v březnu koupit chlapovi, ale moc je teda nevidím
 Chci je v březnu koupit chlapovi, ale moc je teda nevidím  A na netu jediný inzerát, který se mi zdá docela předražený a ještě je daleko...
 A na netu jediný inzerát, který se mi zdá docela předražený a ještě je daleko...

Nafotila jsem 540 fotek na Aquatera Olomouc,528 na nový foťák a zbytek na starý.Už nevím,kam je dát.Na kterou prezentaci se mi vejdou.Nevím,jak to zjistit.Protože prorolovat se k tomu koláči pod fotkama...to by mě asi trefilo.Poradí mi někdo,jak to zjistím?Nebo založit prezentaci jen pro Aquatera?
 Nafotila jsem 540 fotek na Aquatera Olomouc,528 na nový foťák a zbytek na starý.Už nevím,kam je dát.Na kterou prezentaci se mi vejdou.Nevím,jak to zjistit.Protože prorolovat se k tomu koláči pod fotkama...to by mě asi trefilo.Poradí mi někdo,jak to zjistím?Nebo založit prezentaci jen pro Aquatera?  

Suprové!
  Suprové!  
 Teď tam bylo dost lidí,tak se mi to hůř fotilo.
 Teď tam bylo dost lidí,tak se mi to hůř fotilo. 
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x