Dobrý den. U vchodových dveří jsem objevil takovéto "hnízdo" obalené kolem dokola pavučinami.

Takového pavouka jsem ještě v našich končinách neviděl. Bude ho moci někdo identifikovat? Děkuji za zprávu Martin
Dobrý deň, viete mi niekto pomôcť s identifikáciou tohto malého kamaráta? Je to pradiarka pestrá? (Cheiracanthium punctorium)?
Dobrý den, toto jsem si asi přivezla v zavazadle z Chorvatska, ostrov Krk, Baška. Poradíte co to je?
Dobrý den mám na zahradě tuto potvoru nevíte co je to za druh myslím že je to hraboš ale nevím to jistě díky za odpověď

Rad bych zjitil, co to vlastne je. V sedacce a na dece se nam objevily jakesi tvrde kokony plne asi mrtvych pavoucku.
dobry den, prosim o radu a urceni o jakeho pavouka se jedna, skocil na dceru z orechu
Dobrý den, podařilo se mi vyfotit pavouka, ale nedokázal jsem ho určit. Budete někdo vědět více? Děkuji.
Dobry den, moc me mrzi, ze jsem musela pavouka zneskodnit, ale mam.silenou fobii a nebyl nikdo kdo by pomohl. Nasla jsem doma (stare staveni) tohoto pavouka(foceno v noci lepsi foto nemam). Byl by presto nekdo schopem ho identifikovat? Me totiz prisel jako jedovata Zaprednice Mildeova? A pokud byla, jaka opatreni mam ucinit?Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x