Z palet co přivezli z Fordu Brazil jsme si na halu, šatny, záchody zavlekli záchodového pavoučka. Husté pavučiny, takové chaotické chuchvalce jak z Am. horrorového filmu a jsou úplně všude. Pavouček je to malý, tak 2 až 3 cm celkově s nožičkama, ale baby nadávají, že mají šatny samou pavučinu a že je ti pavouci za chvílu sežerou. Chci se zeptat, jestli je mezi Vámi nějaký entomolog, nebo na koho se obrátit pro radu, institut, odkaz. Portugalsky neumím, Anglicky jo. S díky, Olda.
Dobry den, prosim vas, co to muze byt za pavouka? Na foto nejde dobre videt zabarveni, v realu je hnedy do cervena zbarveny. Dekuji

Dobrý den, prosím o pomoc, nevítě někdo, co je to za pavouka? Máme jich doma desítky, každý den zlikviduju a další den nanovo. Jsou různě velcí, největší do 1cm i s nožkama, malí jsou opravdu malincí (asi miminka?) Je to pavoučí invaze, znamená to, že máme doma někde hnízdo?
Dobrý den z výlevky vany mi vylezl takový zvláštní malý (menší než sekáč) pavouk červená hlava, šédé tělo,krátké nohy červeno šedé. nevíte prosím co by to mohlo být za druh případně jestli není náhodou jedovatý.
Zdravim dostala jsem sklipkana a bohuzel nevim co za druh to je.muzete mi prosim poradit?at se.ma u nas dobre

Dobrý den,prosím vás,věděl by někdo,co to je za pavouky? všechny jsem fotila v Camarque ve Francii (na jihu). Děkuji vám převelice!
Dobry den dnes sem nasel v neporusene bedne s banany tuhle potvoru. Fotka je bohuzel dost nekvalitni ale byl asi 6cm velky a bojim se ze byl nejaky tropicky. Dekuji
Zdravím. Prosím co je tohle za pavouka? Během chvíle sežral toho co jsem chytil jako druhýho v obýváku. Ten byl ale menší a jinej.
Dobrý den. Prosím o identifikaci pavouka. Často se nám doma objevuje a je celkem velky. Pavouky zásadně nezabijim, jsem pověrčivý
Dobrý den mám dotaz ohledně tohoto pavouka měli jsme ho dnes v kuchyni není jedovatý a nemůže jich zde být více máme malé děti. děkuji
Přeji hezký den! Velmi poprosím o identifikaci tohoto pavouka. Nikdy jsem ho neviděla a máme ho doma. Nyní jsem se přestěhovala a on bohužel s námi a byl v PC a zdali je tu další nevím. V původním bytě jsem již takové menší zneškodnila , ale je velmi nepříjemné nevěděl více. Velmi děkuji za odpověď
Dobrý den, nedávno jsem potkal červeného pavouka. myslím si, že šlo o nepůvodní druh a tak skončil na podrážce. Sorry. Nevíte náhodou co je to za potvůrku?Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x