Znovu se ptám, zda mi někdo určí co je tento pavouk zač. Je asi 1 - 2 cm velký, udělal bez samečka 4 kokony - v 1. asi 50 mláďat, ve 2. asi 40 mláďat, ve 3. 5 mláďat a ve 4. 3 mláďata. Ze začátku jsou mláďata tmavá pak jsou světlá a poté asi ztmavnou. Pohlaví zatím podle velikosti či zbarvení není poznat. Díky. 

Dobrý večer, byl by někdo moc ochoten mi identifikovat tři exempláře, viz příloha. Potřebuji to do své bakalářské práce. Moc díky. Rosťa

Dobrý den, ráda bych věděla co je toto za pavouka. Přivezla jsem si ho z obchodu z orchideje a už asi 3 měsíce ho mám doma. Za tu dobu udělal 3 kokony v každém asi 40 - 50 mláďat.(obrázek č.3)
Zdravím. Nevíte, prosím, někdo co je to za pavouka? Ještě jsem ho nikdy neviděla. A na Google mi to taky nic nenašlo. Děkuju
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte o jaký druh pavouka se jedna ? Za foto se omlouvám lepší nemám
Je to neposeda, nechce se fotit. Zkusim to znovu a trochu ho popisu.
Dobry den, mohl by mi nekdo poradit copak je to za pavoucka, vypadl z krabice z ciny. Jestli to neni nejaka skodna z ciziny a treba i jedovata.
Dobrý den,
Dekuji za vasi odpoved,ale bohuzel lepsi fotku nemam.Ale vim,ze tento pavouk si nedelal zadne pavuciny.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x