Zatím mají sítě rovné, nahusto, asi aby se hnízdo udrželo,zatoulaní jedinci jsou zachyceni na jednom vlákně.

Dobrý den, také mám dotaz, na jméno pavoučků a docela bych se o nich něco dozvěděla.
Čau, zdravím
Nevíte někdo Prosím , co je to za pavouka , byl v garáži a byl velký asi 5 cm , bohužel nemám fotku ze předu
Dobrý den, netušíte co je to zač? Nepřijde mi, že by to byl úplně normalní pavouk charakteristického pro Valašsko. Mám podezření že jsem si ho dovezl z Maďarska.
Dobry den objevil se nam doma pavouk a ajo bratrovi ve vedlejsim byte mohl by mam nekdo poradit jestli je jedovaty a nebo a jakeho pavouka vubec jse .. dekuji
Zdravim. Tento pestry 4 cm jedinec nalezen v rodinnem dome v jiznich Čechách. Není tu sam a proto prosim o radu, mam mirne obavy ze zavleceneho druhu. Omlovam se za diakritiku pisi z mobilu
Kamaradi. Potrebuju poradit. Toto jsem potkal ve sve kuchyni. Zda se mi to jak mlade sklipkana. Je mozne ze se nekomu v baraku narodil kokon a uteklo to? Dekuji za odpovedi ktere u me nevyvolaji paniku. Dekuji
Ahoj, moc by mě zajímalo, jaký druh pavouka nás navštívil. Omlouvám se za kvalitu fota, ale dost jsem se ho bála, protože byl fakt dost veliký. Děkuji za odpověď.
Ahoj při úklidu balkonu po zimě jsem objevil tohoto pavoučka.Měl zajímavou jednu bílou tečku na zadečku,nikdy jsem takového neviděl ale nejsem odborník 

Dobrý den, v pokoji jsme našli černého pavouka s poměrně větším zadečkem na kterém jsou nezabarvené šedé tečky. Jeho tělo má asi centimetr s nohama cca 2 cm. Na nohách má takové jak kdyby žíhání.
moja holka si nasla tuto potvorku v izbe. nieje to najlepsia fotka ale mozno sa vam podari urcit druh. za odpoved dakujem.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x