...tak tady máte další exemplář, jak jsem ho kdysi vyfotil u nás na chalupě
Tělo cca 1,5 cm, fotky mi moc nejdou, je zalezlej a když se ho snažím nasměrovat, schoulí se do kuličky potvora
Dobrý den, předem musim napsat, že jsem nenašel jinou stránku, kam dát svůj dotaz, jsem rád, že se to alespoň tady řeší. Překvapil nás včera doma pavouk a ještě jsem takovýho neviděl. Je nápadně chupatej a zadeček má z profilu až bizardně vytvarovaný, jako nějaký nepravidelný hrb. U nás doma je možno chytit spoustu pavouků až velikosti 5-6cm (manželka z nich vždycky šílí), ale já vím, že jsou to pořád ti samí, jde o toho pověstného pavouka domácího, či jak se to jmenuje, jenže tenhle na fotce je jinej a zatím jsem ho nikdy neviděl. Rádi bychom, kdyby nám někdo vyvrátil, že je to nějaká jedovatá bestie a my se mohli přestat bát. Díky za odpověd, každá potěší. Jirka.
Zdravim chtel bych vedet co je to za pavouka? bydlime blizko lesa, ale se sestinohou to jeste jsem nevidel. Samim@volny.cz
Prosim poradi mi nekdo,co to je za povouka? Dneska jsme ho nasli doma..pry je podobny te jedovate zaprednici..Dekuji za info..
Dobrý den,
Dobry den. Prosim co je toto za pauvouka a jak se jich doma mam zbavit. Je tu uz asi tak dvacaty behem jednoho mesice. Nekteri byli opravdu obri. Mam je po celem dome a opravdu se pavouku bojim.Jak je mam vypudit, pokud mozno aby se uz nevratili? Dekuji moc
Dobrý den, pomůžete mi s identifikací pavouka. Po zprávách v TV mám snad už fobiiZpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x