Identifikace pavouka
Z takového rozmáznutí těžko něco vykoukat. Pavouci koušou jen v sebeobraně.
Mrtvej pavouk... chudák

Není etické něco zabíjet a pak se ptát, co to je.

Nasli jsme doma pavouka a spoustu kokonu.Poradi nekdo prosím co je to za druh?Ovsem jestli to pujde poznat drobet jsem ho rozmazla.Děkuji
Dobrý den tohle je zápřednice dosti pravděpodobně jedovatá

Určitě na lidi neútočí. Nedávalo by to smysl, protože by to pro ně znamenalo smrt. Nejsou navíc žádné studie, že by člověku vážně ublížily.
Petře, jsem taky z Přerova (JČIV) taky už mě kousl stejný pavouk. Dva týdny mě to svědilo, měsíc to místo bylo poznat. Měla by to být Zápřednice Mildeova. Máme jich plný byt, denně minimálně dvě najdeme. Máme taky malé děti, o ty mám strach. Nemám tušení, jak se jich zbavit. Pavouci mi nevadí, ale tyhle útočné mrchy ano. Už jsem psal i na město, ale bez reakce...

Prosím co to je za pavouka? Dnes už jsem potkala čtvrtého.

Dobrý den, vcera me prekvapil tenhle clenovec. Vite mi prosim rict, co je zac?
Dekuji
snovačka domácí, na lidi neútočí žádný náš pavouk, jestli se něco stane, je to nešťastná náhoda nebo neopatrná manipulace s pavoukem

Dobrý de .. neví te prosím vás co je to za pavouky ? Pokousati mi v noci děti 8 a 6 let .. děkuji
Snovačka pokoutní (Steatoda bipunctata)

Petra. Dobrý den, zajímalo by mě o jakého se jedná pavouka. Byl vyfocen v jižních Čechách, v nadmořské výšce asi 700 metrů nad mořem. Zadeček má výrazně lesklý, nohy černé. Velikost zadečku odhadují 4 až 5 mm.
Ze svlečky a takové fotky nelze :(
Dejte mi, prosím mail

Dobrý den, co. To je za pavouka prosím?
Břeclav, sídlíme kousek od vlakového nádraží. Kdyby měl někdo zájem, stále je k dispozici
Ahoj Tome, zřejmě pokoutník...

Dobrý den, neví někdo, co je toto za pavouka? Lezl nám v bytě po zdi.
Moc děkuji za odpověd
Tomas
slíďák tatarský, odkud je?

Prosím vás, copak je to za pavouka? Díky
mladí křižáci, druh určit nejde, ještě samozřejmě porostou

Dobrý den včera jsem doma objevil skupinu mrňavých pavoucku. Zbavil jsem se jich, ale dneska tam jsou znova. Co to je prosim za druh? Vyrostou jeste? Ted jsou opravdu mali - cca 2-3mm.
zápředník, druh určit ale nelze

Co je to za drh pavouka našel jsem ho na plotě
Ahoj Pepo, pravděpodobně pokoutník...

Dobrý den, doma nám běhal nezvykle velký pavouk... nepoznáte podle přiložené fotky, co je za druh? Děkuji.
Je to noční tvor a u nás jen na pár jihomoravských lokalitách. Jednou bych ho rád taky viděl, ale mám to dost z ruky
Díky, samotného mě to zajímalo, ještě jsem takového slíďáka asi nikdy nepotkal.

Slíďák tatarský, Lycosa singoriensis. V jaké obci?
Běžník lichoběžníkový, Pistius truncatus

Nalezen dnes na Jižní Moravě na zahradě RD.

Prosím o jaký druh pavouka se jedná? Našla jsem ho doma, vůbec se mi nelíbí

Co je to za pavouka?

Našel jsem to na zahradě
Přidat reakci
1 ...... [5] ...... 28
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x