Dobrý den tohohle fešáka jsem našel dnes večer doma prosím mohl by mi někdo poradit s idetifikaci děkuji Petr. pitr.kor@seznam.cz
Dobrý den,
Dobrý den, dnes jsem ve středních Čechách kousek od Prahy odchytil tohoto pavouka, velikost těla asi 10mm. Můžete prosím pomoct s identifikací? Je nebezpečný? Děkuji.

Dobrý de, ví někdo s jakým pavoukem mám tu čest, je potřeba být na pozoru, nebo je neškodný? Díky za info.
Už více než rok nachážím po domě takové pavouky různých velikostí, jsou černí a docela chlupatí, ale teda největší mohl být asi tak jak malina bez noh ☺..poradíte mi prosím co je to za druh? Bydlíme na Moravě
Zdravím
Podarilo se mi udelat trochu lepsi foto na bilem podkladu, ale vic nez ba jwdnu fotku pavoucek pozovat nechtel. Budu velmi rad, pokud by se nekomu podarilo ho identifikovat. Dekuji a preji hezky den.
Dobry den, nasel jsem doma neznameho pavoucka. Chtel jsem jej vypustit ven, ale nedalo mi to a zacal jsem hledat, co je to za druh. Tvarove je podobny snovackam, ale barevne neodpovida zadne z nalezenych fotek snovacky domaci, pudni apod. Pavoucek se na svetle zda byt uplne cerny bez jakekoli kresby, ale nevylucuji, ze je tmave hnedy, byt vyrazne tmavsi, nez vypada na fotce. Omlouvam se za nekvalitni foto, ale pres plastove vicko se mi lepsi nepodarilo poridit. Predem dekuji za pomoc.
Dobrý den, našel jsem na zahradě zajímavého pavouka. Domnívám se, že by se mohlo jednat o populární Zápřednici Jedovatou, ale je to jen domněnka. Mohli by jste mi ho pomoci určit? Předem děkuji.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x