Dobry den, moc me mrzi, ze jsem musela pavouka zneskodnit, ale mam.silenou fobii a nebyl nikdo kdo by pomohl. Nasla jsem doma (stare staveni) tohoto pavouka(foceno v noci lepsi foto nemam). Byl by presto nekdo schopem ho identifikovat? Me totiz prisel jako jedovata Zaprednice Mildeova? A pokud byla, jaka opatreni mam ucinit?
Dobrý den, prosím o pomoc s identifikaci těchto pavouků. Bydlíme v rodinném domě a teď se nám tu potulují často. Mám půlročního synka a včera si to štradoval jedem k němu, když si hrál na hrací dečce.
Dobrý den,
Dobrý den, prosím o identifikaci pavouka na přiložené fotografii. Měl cca 5 cm a je to focené ve Španělsku.
Ahoj, nějakým vlastním pátráním mi vyšla asi nejlépe Snovačka Pokoutní, jenomže tehle mazlík měl cca 2cm a nožičky a kusadla má mírně silnější než Snovačka 

Dobrý den, chtěla jsem jen informaci, zda dokáže někdo určit druh pavoučků. Byla to vyloženě nádherná porodnice. Zhruba asi za týden všichni pavouci zmizeli. Moc děkuji.
Dobrý den, co je to prosím za pavouka? Už je to několikátý z jedné místnosti v bytě. Není to zápřednice? Bohužel jinou fotku nemám.
Dobrý den.Prosím co je to za pavouka? Našel jsem ho na slunečníku.A ta druhá fotka bude asi křižák obecný.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x