Dobrý den, co je to prosím za pavouka? Už je to několikátý z jedné místnosti v bytě. Není to zápřednice? Bohužel jinou fotku nemám.
Dobrý den.Prosím co je to za pavouka? Našel jsem ho na slunečníku.A ta druhá fotka bude asi křižák obecný.
Dobrý den. V hotelu se v těchto dnech objevili na stropě 2 tito pavoučci. Lze je z těchto, ne příliš kvalitních fotografií, identifikovat? Velikost cca 0,5 cm. Děkuji.

Jj je mi to jasne tak snad poznate z tehle fotky,jestli mohu poprosit.Všude jsem vse vyklidila odtahala postele i skrine a stejně 3 pavouky denne vypoustim ven.Dekuji
Nasli jsme doma pavouka a spoustu kokonu.Poradi nekdo prosím co je to za druh?Ovsem jestli to pujde poznat drobet jsem ho rozmazla.Děkuji

Dnes mě kousnul tento pavoucek, strhl jsem jej do dózy. Rána mi otekla, a mírně brnela, jako po vcelim bodnutí. Nemůžu přijít na to, jaký je to druh. Děkuji za radu. Petr, Přerov, Olomoucký kraj
Petra. Dobrý den, zajímalo by mě o jakého se jedná pavouka. Byl vyfocen v jižních Čechách, v nadmořské výšce asi 700 metrů nad mořem. Zadeček má výrazně lesklý, nohy černé. Velikost zadečku odhadují 4 až 5 mm.

Prosím o určení pavouka. Jsem zvědavá, co jsem to dnes při úklidu objevila. Bohužel nemám lepší foto, barva oproti fotkám byla tmavší - byl celý černý a tělo bych řekla tak 2 cm, takhle velkého pavouka jsem doma našla poprvé. Děkuji za odpověď.
Dobrý den včera jsem doma objevil skupinu mrňavých pavoucku. Zbavil jsem se jich, ale dneska tam jsou znova. Co to je prosim za druh? Vyrostou jeste? Ted jsou opravdu mali - cca 2-3mm.
Dobrý den, doma nám běhal nezvykle velký pavouk... nepoznáte podle přiložené fotky, co je za druh? Děkuji.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x