Zdravím, netušíte, prosím, copak se nám to objevilo ve sklepě? Velikost pavoučka je trošku děsivá, tělo cca 2,5 cm a spolu s nohama cca 6cm. Máme celkem 3 exempláře a navíc spoustu zámotků. Díky
Zdravím.
Zdravím, v srpnu se v Praze na domě objevil tento pavouk - viz fotku. Je to ona jedovatá zápřednice, o níž se tak psalo, čili nic? A má tendenci lézt i dovnitř, resp. kde přebývá v zimě? Máte někdo tuchu pls?
Dobry den nasla som ho u syna v posteli, na nohach mal spolu 8 "stipancov alebo kusancov.." neviem ci od pavuka alebo uradoval komar.. vie mi niekto poradit ci to mohol urobit tento pavuk a co je to zac? Dakujem

Zdravím, pomůžete mi prosím s identifikací tohoto pavouka. Místo nálezu Polabí, Mělník. Suché místo v zahradě, pod filtrací bazénu, v blízkosti velký kokon. Domníváme se, že jde o nějaký druh zápřednice. Děkujeme.
dobrý den,

Tohoto pavouka (obrázek 1,2) jsem našel mezi taškami (střešními) byli venku několik let a dnes jsem je přemisťoval.

Dobrý den dnes když jsem dorazil po práci na zahradu jsem zahlédl při vstupu do domu leskleho černého pavoucka ,byl veliký asi jak nehet na maličku ,tak se chci zeptat jestli si mám dávat pozor?Dekuju Stepan
Dobry den, netusite o jakeho pavouka se jedna. Vyfoceno pobliz obce Maslenica, Chorvatsko. I z nohami mohl mit pres 5 cm. Alde zjevne mu asi 2 chybi.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x