Prosím věděl by někdo co to je za pavouka, máme ho na chalupě , je velký asi 6cm s nohama.
AHOJ DNES JSEM NAŠEL NA VČELÍM ULU ASI 1.5 CM V PRUMĚRU VELKÉHO PAVOUKA JEŠTĚ JSEM TAKOVÉHO NEVYDEL ZNA HO NŠKDO?
Dobrý den,
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte co je toto za pavouka? Díval jsem se po příspěvcích, ale alespoň podle sebe jsem nenašel podobného 
Poznáte někdo tohoto pavouka, který se zrovna krmí přímo na sluníčku. Díky. Má na zadečku krásnou kresbu podobnou lilii.
Dobrý den, pomůže někdo identifikovat tohoto pavouka? Sametově nazelenalý zadeček a světle hnědé až rezavé tělo. Velikost včetně nohou 2,5 - 3 cm. Foceno v noci na vnější straně okna při krmení
Dobrý den, tohoto pavouka jsme dnes objevili na zahradě v levanduli. Ví, prosím vás, někdo co je to za druh a zda je nebezpečný pro lidi. Děkuji.
Dobry den, neviete o akeho pavuka sa jedna? Objaveny v grecku na ostrove Rodos, velkost cca. 1 cm. Fotka je rozmazana, skusim opisat. Bol hnedo biely, predne nohy mal akoby hrubsie.
Dobry vecer, nevite co je toto za pavouka? Je nebezpecny? Pro ilustraci velikosti, bile drevo na skrini ma vysku cca 5 cm.

Nejsem tedy arachnofil, pávě spíš naopak arachnofobik Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x