Dobrý den, prosím Vás. Nevíte někdo o jaký druh to jde ? je to podobné černé vdově,a le nevšiml jsem si jejich červených znaků. Mám se obávat ? Moc děkuji

Zdravím. Dokáže někdo identifikovat pavoučky na fotkách? Kolonie vyfocena na chatě ve sklepě, oblast Nízký Jeseník. Velikost tak 3-4 cm.
Zdravim, neviete aky je toto pavuk? Nasla som ho na chodniku v bratislave. Je asi dva cm velky aj s nohami. Dakujem

Dobrý den, dnes rano jsem doma našla tohoto pavouka Cervena hlava, nacervenale nohy a sedivy zadek. Je nebezpecny?
Z palet co přivezli z Fordu Brazil jsme si na halu, šatny, záchody zavlekli záchodového pavoučka. Husté pavučiny, takové chaotické chuchvalce jak z Am. horrorového filmu a jsou úplně všude. Pavouček je to malý, tak 2 až 3 cm celkově s nožičkama, ale baby nadávají, že mají šatny samou pavučinu a že je ti pavouci za chvílu sežerou. Chci se zeptat, jestli je mezi Vámi nějaký entomolog, nebo na koho se obrátit pro radu, institut, odkaz. Portugalsky neumím, Anglicky jo. S díky, Olda.
Dobry den, prosim vas, co to muze byt za pavouka? Na foto nejde dobre videt zabarveni, v realu je hnedy do cervena zbarveny. Dekuji

Dobrý den, prosím o pomoc, nevítě někdo, co je to za pavouka? Máme jich doma desítky, každý den zlikviduju a další den nanovo. Jsou různě velcí, největší do 1cm i s nožkama, malí jsou opravdu malincí (asi miminka?) Je to pavoučí invaze, znamená to, že máme doma někde hnízdo?
Dobrý den z výlevky vany mi vylezl takový zvláštní malý (menší než sekáč) pavouk červená hlava, šédé tělo,krátké nohy červeno šedé. nevíte prosím co by to mohlo být za druh případně jestli není náhodou jedovatý.Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x