Ahoj, nevíte někdo celý název tohoto pavouka? Našel jsem ho při cestě domů a o pavouky se zajímám. Tenhle je opravdu drobounký a neznám jeho název.
Zdravim,
Poznáte ho někdo? Tělo asi 1 cm. Bydlí na zahradě pod hrncem, pilně pracuje na rozmnožení svého pokolení..
Většinu času zalezlý. Po každém přemístění si kolem sebe náhodně rozdělá pavučiny. Na zadečku špatně viditelné obrazce
Dobrý den,
Dobrý den, poznáte druh pavouka? Nalezen v bazénu (asi z něčeho spadl), prý dceru kousl. Není nebezpečný.

Ahojte kamaráti 
dobrý večer, dlouho jsem nebyla ve sklepě a tak mě vyděsil bílý pavouk, byl takový zamotaný do své pavučiny, oči jsem mu neviděla
I když má světlý zadek? Tady to jde vidět trochu lépe, máme jich tady hodně. Přijde mi, že pokoutníci jsou tmavší. 

Zdravím, netušíte, prosím, copak se nám to objevilo ve sklepě? Velikost pavoučka je trošku děsivá, tělo cca 2,5 cm a spolu s nohama cca 6cm. Máme celkem 3 exempláře a navíc spoustu zámotků. Díky
Zdravím.
Zdravím, v srpnu se v Praze na domě objevil tento pavouk - viz fotku. Je to ona jedovatá zápřednice, o níž se tak psalo, čili nic? A má tendenci lézt i dovnitř, resp. kde přebývá v zimě? Máte někdo tuchu pls?[1] ...... 28
Zpět na obsah sekce Bezobratlí • Zobrazeno 3356x