Teď večer jsem si byla na pile pro hobliny,které jsem si včera dala do místnůstky na věci na uklízení.Beru pytel,ještě,že jsem ho nadzvedla a netáhla po zemi...Jak jsem ho oddělala,byl tam další drobeček.Ta místnůstka je ale uprostřed budovy.Nechápu,jak se tam dostal.
Teď bychom potřebovali poltergaista ( předem se omlouvám,jestli jsem to nenapsala správně ),ten je machr přes tyto zvířátka.Mohl by nás poučit.
Dávám ještě fotky,ti dva mi připadají jako páreček,tomu menšímu tmavšímu se na hřbetě rýsuje vlnka budoucí parády.Fotila jsem i bříška,šlo to dost blbě.Krabičku nad hlavou a trefit foťákem,aby to bylo ostrý.No,to se mi moc nepovedlo.Ale je to jen orientačně-bříška jsou do oranžova.Ten třetí je jiný,ale taky mi připadá,že je to kluk.Ti dva už jsou na louce,kde je mokřina a taková větší louže.Toho třetího tam odnesu zítra,dnes bych tam mohla někam potmě zapadnout.Jen jsem nevěděla,co je pro ně lepší,jestli je dát k rybníku,který je obklopený silnicemi a v rybníce ryby,co by je mohly sbaštit.Nebo louka,která navazuje na les.