Včera se vylíhl Otík.Z pletiva jsem ho opatrně dostala na větvičku (vypadalo to,že ještě nebyl úplně uschlý ) a rám s pletivem jsem dala pryč,aby mohl volně odlétnout ven.Dnes jsem přijela pozdě večer z Prahy a tak jsem se na něj nemohla podívat,jestli už je pryč.Ten,co se líhl první se rozvinul jen napůl.Líhl se dřív a bylo chladněji.Jedno křídlo mu zůstalo zmačkané. 

Dnešní nádherný nález na skalce. Škoda, že jsme měli jen mobil 

Pár fotek z Flory Olomouc -letos pavilon A byl opravdu dobře udělaný.Lidí mraky Dnes jsme i zmokli.Pavilon s bonsajemi byl taky moc pěkný.Jen mi připadalo,že bylo méně ploch na koukání a kochání a víc stánků s prodejci všeho možného.Přiznám se,že v hlavním pavilonu jsem byla dvakrát.Ten nápad s paletami byl prostě skvělý. 
Potkali jste už někdy blatnici skvrnitou?
Konečně jsem přetáhla fotky z Aquatera burzy v Olomouci.Zdá se mi,že bylo méně lidí než minule.Kdo chce,mrkněte na Lupenitky.Ale beťáci tam byli úžasní a konečně se dali i nafotit,jindy je tam hrozen lidí a nemůžu se k nim dostat. 

Teď večer jsem si byla na pile pro hobliny,které jsem si včera dala do místnůstky na věci na uklízení.Beru pytel,ještě,že jsem ho nadzvedla a netáhla po zemi...Jak jsem ho oddělala,byl tam další drobeček.Ta místnůstka je ale uprostřed budovy.Nechápu,jak se tam dostal. Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x