Zajímavé odkazy, fotky, videa a ZAJÍMAVOSTI
Ještě přiblížení,zlatý digitál-je to nádhera.
Včera jsem měla vzácnou návštěvu,lišaje svlačcového
je to reálne
No ty krávo, tak to je mazec
bit.ly/… asi to fake nebude, to bude nějaká "odrůda" králíka a dost velká
Čeče, to by mě taky zajímalo...
To musí být fake, ne? Nebo fakt může králík takhle vyrůst?
Tady jeden pro domácí mazlení,takový drobeček...
Taky dám něco pro králíčkáře
A znáte toho tvorečka?
A ještě jeden.
A ještě jeden
Ta hudba k tomu
Vypadá to nádherně. i to video je krásně zpracované. Taky bych to jednou chtěla tak umět (terárka).
A to, jak na konci hudby ta žabka spadne, to mě pobavilo, někdo si s tím vším pěkně vyhrál
3 01.08.2013 17:29 Nympheas [3] - Ještěři Ježiš to je krásný
Ale určitě už i nebezpečný, co?
môže byť
želvburger
No ty bláho
To teda chuděra, když je čistí
0 18.07.2013 15:59 Sewer [151] - Ještěři jasné že som chutnal, ale iba kúsok, chutilo to divne, som zabudol na soľ
No to už jsi to měl zkusit, když sis s tím dal takovou práci
To jsi ani neochutnal?
Já myslel, že si děláš srandu
jasne, aj tak som mal v pláne ich vyhodiť, ale aj tak to zjedla mačka ...
Neeeee
Určitě nejsem dokonalý
ale snad poznám na 99% zdravé mládě
( teda krom hříběte, jehněte a pulce
)
Nejde o to, kde a jak, jde prostě o to, že ty jsi možná dokonalý, ale nemůžeš to chtít po všech.
Myši na zkrmení jsem si odchovávál i potkany a nemocná mláďata byla od těch zdravých na první pohled rozeznatelná ( lysiny, zalezlá v koutě, slepená srst,.... ) šla ihned ven, v případě kolegy Sašy nevím konkrténě co kde a za jakých okolností kupoval,....
Je podle tebe Fajfmen nerozumně smýšlející člověk? Protože on například nepoznal, že si kupuje nemocnou myšku. A já to chápu - každý nemůže rozumět všemu...
Franta napsal: .Kde mám třeba záruku u živých zvířat,která zde lidé inzerují,že jsou zdravá?
Každý rozumně smýšlející, pozná zdravé mládě v podstatě čehokoli,...podle chování, zbarvení, očí, chovných podmínek, rodičů,......
tak znovu.. nemám problém s tím darovat vejce ať si z nich někdo odinkubuje třeba krokodýla když se mu to podaří
Mám problém s tím jakým způsobem byl ten inzerát podán.. dotyčný/á to inzeroval/a jako milou hračku pro děti kterou stačí trošku rosit a vylíhne se z toho krásné zvířátko které se, jak psal/a, vejde do dlaně atd...
nehledě na to, že takového inzerátu se můžou chytit jenom začátečníci bez zkušeností, kterým se doporučuje kupovat odrostlenší mláďata řekla bych alespoň 3 měsíce stará..
Přesně, souhlasím s Nessy. Moc nechápu, kde je problém.Takže vyhodit ta vejce je OK,ale prodat je,aby si z nich někdo vylíhnul svého miláčka je špatně?Jděte radši demonstrovat do Pet centra,kde prodávají měsíční agamy za 1600Kč a nechte paní,která měla přinejmenším zajímavý nápad.Záruka na oplodnění sice není,ale 50Kč taky není mailant.Kde mám třeba záruku u živých zvířat,která zde lidé inzerují,že jsou zdravá?
Nene, občas se někdo rozhodne něčí vejce prodat z různých důvodů, ( nechtěná vejce, nadbytek, finance,... ) pak se tu a tam objeví podobný inzerát ( kdy ale většinou inzerující prodává celou snůšku najednou ).
Také se na internetu dá narazit na různé překupníky, kteří nabízejí výkup vajec sami.
Jo? Já ještě nikde nic takového neviděla. To se tak prodává třeba ze zoo?
Souhlasím, je to přinejmenším divný inzerát,...záruky oplodnění, líhnivosti, zbarvení,...atd. nikde, jen v textu inzerátu,... Navíc se prodávají prokazetelně oplodněná vejce chamíků a pogon od 3Kč/ks do cca 10Kč/ks,....takže i za předpokladu, že vystavovatel nelže, je to stejné, jako si např. koupit 5krát předraženou krabici mléka za 75Kč litr......
Já jsem sice laik, ale přijde mi roztomilé vychovat si svojeho miláčka od začátku...
To by mě zajímalo proč?Když má vejce a nechce je inkubovat,tak je může vyhodit nebo je někomu dát.Kde je problém?
0 06.07.2013 20:05 Verčák [112] - Ještěři Prosím?!
Přidat reakci
1 ...... [14] ...... 20
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x