Zajímavé odkazy, fotky, videa a ZAJÍMAVOSTI
Ty jo, u Vás jsou ty obecňačky krásně zelený, u nás jsou spíš do hněda.

Horší je,že jsem truhlíky odvážela do zahrady a budu to muset znovu najít z 20ti truhlíků.Jsem zvědavá,jak se to bude dál vyvíjet.

Takže beru zpět,s pavoučky to nemá co dělat.Ten kokon je dělaný z vlákna a chloupků ( něco podobného jsem viděla u štětconoše švestkového ). Uvnitř to vypadá na jednoho většího tvorečka.

Ale pavoučci se mi líbí.

Uvidím,jestli se něco vylíhne z těch milimetrových soudečků.
No co jsem viděla Pavouky, tak měli vajíčka naházené v kokonech. To, co jsi nafotila na tom kokonu, to je jak od motýla nebo něčeho takového.
Ale teda prd tomu rozumím, tak se jen dohaduji na základě dosavadních pozorování

Byli to docela čiperky,tak se špatně fotili.Myslíte,že ty vajíčka jsou jejich,nebo něco parazituje na jejich vajíčkách ?

Měli zadeček tak 5mm veliký
0 01.04.2014 19:54
maty [15] - Ještěři Pěkné záběry

to by mohl tam být i mlok

Tak jsem byla na výstavě orchideí a měli tam i nějaké za sklem - říkala jsem si, jak by to bylo krásné terárko, kdyby tam byli nějaké lehké ještěrky

(Bohužel je to foceno mobilem, protože jsem já trubka zapomněla foťák...

Na živo to bylo mnohem hezčí)
No to je kráska...Já jsem přímo do hmyzu blázen a to si budu kupovat vajíčka lišaje a martináče

a do toho mravence zrnojedy...Nj hmyzáky já žeru

Fotografování je jako malování. Může to dělat každý, ale s velice rozdílným výsledkem...
Možná jsem tě urazil a to jsem v úmyslu neměl, ale jak sama píšeš - nerozumíš tomu. Dál už bych to tu nehltil...
No to si piš, že tomu nerozumím

Nevím, jak co nastavit atd, mám jen jednoduchej digitál, kterej to občas nastaví za mě (a občas ostří kam nemá).

tak i ty se můžeš zlepšit, že ty fotky pak budou hezké a ostré
Tak já se určitě mám co zlepšovat vo tom žádná, na druhou stranu se mi zdá že ty tomu zrovna moc nerozumíš...

Tady je přiblížená.Já vím,že to jde na počítači,ale to už byste po mně chtěli moc.Ještě jsem to nenašla,jak se s tím pracuje.A asi bych si musela nějaký program stáhnout a to už je nad mé síly ( pořád jsem počítačový analfabet )

Tak hmyzáky taky fotím a myslím,někdy i zdařile,ale to je na delší focení.Hlídání světla a úhlu z kterého fotíš...Ale takový momentky,to je něco jiného.

I když VaJzi napsal,že foťák mám horší,má ale jednu věc,co u druhého Canonu nemám-dá se přiblížit a udělat z toho novou fotku ( výřez ).

Myslím, že i když tomu nevěříš, tak i ty se můžeš zlepšit, že ty fotky pak budou hezké a ostré

Všechno je jen o cviku...

Umět takto fotografovat je nadání od přírody - něco se dá nastudovat, ale jinak to chce přirozený cit
Tak s tím musím naprosto souhlasit...- někdo může mít vybavení za deseti tisíce a stejně bude mít fotky na prd.
Poslední dobou jsem začal taky fotit makro, tak jednu fotku přidám
nejlevnější varianta pro focení ucházejícího makra se pohybuje kolem 15 tis. za fototechniku pořízenou z druhé ruky u značky Canon. Zajímavé inzeráty se dají najít na
www.paladix.cz 
Blbost to není - nastudovat se dá všechno, pokud je k tomu chuť a IQ. Jen někomu to jde samo a někdo musí víc dřít. Ovšem foťák, při kterém se dá ostře fotit makro nebo pohyb, je prostě základ, bez něj tu fotku neuděláš i kdyby ses pos... .
Promiň Nessy že to tak řeknu, ale to je hloupost... Umět takto fotografovat je nadání od přírody - něco se dá nastudovat, ale jinak to chce přirozený cit

Však se podívej na profil poltergeista, má parádní fotky
Kvalitní příslušenství je jen malý díl z parádní fotografie, ale je pravda, že někdy dokáže hodně přispět. Třeba ten letící pták s rybou - to chce světelný teleobjektiv za několik desítek tisíc imho

To já taky vím,to znamená,že to nebude nikdy.Tak nějak na takové radosti ty penízky nejsou.

Když budeš mít takové dělo, tak tak fotit budeš

A ještě jedna..

To jo, to jsou barvičky...

Proč to ale píšu,někdo psal o zlatohlávcích..Našla jsem v těch troskách pařezu larvy.Mám je v akvárku po lupenitkách.Nechám je vylíhnout a pak je vypustím.Minulé jaro jsem tak vypouštěla kolem 30ti brouků.To zase na zimu chlapi dovezli ten obrovský vak se štěpkou.Při přikládání do kamen jsem v ní našla larvy,neměla jsem sílu je nacpat do kamen.Tak,co jsem viděla,jsem vybrala do kýble se štěpkou(možná řeknete magor,ale jednu dobu jsem tady měla v hlíně z pily nosorožíka kapucínka,tak jsem si nebyla jistá,co to je) a dala do chlíva,kde bylo chladno,ale nemrzlo.Pak jsem byla překvapená, kolik se těch zlatohlávků vylíhlo.
Když vidim tu obrovskou želvu s mohutným zobákem, přestávám se divit, že urostlejší exempláře (kajmanek) považovali lesní indiáni za démony a báli se jich jako čert kříže.
Že by tvůj syn?

To není pán, ale patnáctiletej kluk. Řekla bych, že na Tera poradně nebo tady, je víc hloupých dotazů k pobavení, že Nessy

JO, není špatnej.
Ovšem nejvíc ho ocením, když se chci v neděli vyspat - od devíti bijou čtvrt hodiny zvony

Třeba pán žije jen ze vzduchu, vody a slunečního světla.. Že on je rostlina?

Tuším, že kdysi jsem četla výzkum, že na stres reagují i rostliny - by mě zajímalo, čím se pán krmí

Snad se na mě nebudete zlobit, když sem nahraji soukromou fotku, ale mně to prostě přijde hrozně roztomilé, jak spolu pozorují náměstí

Přidat reakci
1 ...... [10] ...... 20
Zpět na obsah sekce Terária, vybavení, osvětlení,... • Zobrazeno 13161x