Ták když už ste mi potvrdili že je to samec.. mám dotaz.. V jednom zverimexu v opavě mají neprodejnou dospělou agamu o které tvrdí že ji dají jenom do dobrých rukou. Měla by to být samice. Bohužel jí chybí asi 2 prsty ale to je podle mě detail, jinak vypadá zdravá. Má ale dost jiný profil hlavy než jsem u všech agam viděla... taková víc kulatá.. no prostě jiná

přikládám too tomu že hold si nemůžou být všechny agamy tak podobné

Je aji o dost tmavší než ty co jsem viděla... UVB tam má ale toterárko ve kterém ji tam mají je už pro ní dost malé. Říkám si že u mě by se měla o hodně líp, jenže je tu ten můj samec. Na konci léta bude mít 2 roky, a já se bojím že by chudáka jednu samičku mohl uhnat a já bych pak nevěděla co s mláďaty. Dvě samice bych rozhodně nechtěla a i si myslím že bych zrovna lehce nesehnala další dospělou samici. Spíš prostě chci "vysvobodit" tamtu

Jaký máte názor na chov v páru (já vím že se to nemá)? Jak moc by se pářili? (teoreticky) Mám tady ještě staré terárko do kterého by se mohl jeden z párku vždycky na čas odstěhovat, aby si od sebe odpočinuli. Šlo by to?

Děkuji za rady a omlouvám se za můj nesrozumitelný sloh
(sakra já věděla že si chci koupit už na začátku samičku

)